top of page

Over Michelle Heskes

huisdierenarts, dierenarts, dierendokter, michelle, heskes, hond, kat, reu, teef, kater, poes

Mijn naam is Michelle Heskes. Ik ben geboren in Turnhout (België) en opgegroeid in Malden (Nederland). Vanaf mijn twaalfde jaar wist ik al zeker dat ik dierenarts wilde worden. Twaalf jaar later was het zover en begon mijn leven als dierenarts gezelschapsdieren!

Nadat ik aanvankelijk in Utrecht was uitgeloot voor de studie Diergeneeskunde, ben ik naar Antwerpen verhuisd om in België toch een start te kunnen maken met het verwezenlijken van mijn droom. Mijn master heb ik in Gent gevolgd. In juli 2013 ben ik 'met onderscheiding' na zes jaar afgestudeerd als dierenarts gezelschapsdieren aan de Faculteit Merelbeke te Gent.

Tijdens mijn studieperiode heb ik meerdere malen stage gelopen in Spanje, onder meer als vrijwilliger bij een groot asiel in La Linea en bij de dierenkliniek in Marbella. Bij de laatste heb ik na mijn studie elf maanden mijn eerste ervaringen als praktiserend dierenarts dan ook mogen ervaren, met veel plezier en onder de zon. Na een jaar fulltime in NL ging Spanje toch weer kriebelen en heb ik besloten terug te gaan. Drie jaar heb ik zowel in de praktijk gewerkt als me ingezet als dierenarts in het grote lokale asiel van Marbella (Triple A Marbella) tot ik besloot in 2019 weer naar NL terug te gaan. Een jaar lang heb ik gewerkt in Limburg waarna ik weer terug kwam op de basis, Nijmegen. Tijdens mijn werk bij Dierenkliniek Hees in Nijmegen kwam ik in contact met een dierenarts die na een lange carriere een goede opvolger zocht voor zijn praktijk. Na enkele maanden kan ik ook trots zeggen dat ik op 01 september 2021 de nieuwe eigenaar ben van mijn eigen praktijk: Dierenkliniek Overhage in Cuijk!

Mijn interesses binnen de diergeneeskunde liggen vooral in de Interne Geneeskunde en de echografie. Daarnaast heeft mijn jarenlange buitenlandervaring eraan bijgedragen dat ik goed thuis ben in de mediterrane ziektes.

Met deze website wil ik eigenaren informeren over belangrijke diergeneeskundige thema's en, onder meer met praktijkverhalen, regelmatig meenemen naar mijn werk als dierenarts.

IMG_20201202_114225.jpg

N.B. U kunt mij in het diergeneeskunderegister vinden onder het nummer 662785.

In Spanje sta ik officieel geregistreerd bij de 

Colegio de Veterinarios de Malaga met mijn N*Colegiado: 291708

bottom of page